Network Menu

Exempel på SWEA-aktiviteter 2018

Nedan har vi samlat ett axplock av bilder från några av SWEA Beijing-aktiviteter hittills under 2018.

Håll utkik i vår eventkalender här på SWEA Beijings webbsida, WeChat samt i vår FB-grupp “SWEA – Den förbjudna staden” efter kommande aktiviteter. Anmälan sker i allmänhet via FB-gruppen.
Vänligen observera, att alla event och utflykter sker på egen risk!

 


 

Vi dansar in julen!

Solen skiner och luften är klar och kall, en perfekt dag att dansa in julen…Med fullpackade bilar gav vi oss av mot ett barnhem i utkanten på staden. Väl på plats packar vi ut gran, saffransbullar, julkulor, adventskalendrar och en liten gåva bestående av såväl frukt, julgott samt tandborstar. Efter att vi berättat om våra svenska jultraditioner och om våra älskade julspecialiteter, var det så dags för dans runt julgranen. Sådan härlig stund det blev, många härliga skratt och entusiastiska barn! God Jul!

En underbar dag i oktober var vi på Tuk-tuk tur och njöt av både Beijings vackra hutonger och matkultur.

Matlag den 11 januari, på temat “Grönt”.

Den 16 januari träffades vi för en “Välkommen-till-Peking/Välkommen-tillbaka-lunch”. Självklart med Peking-anka!

Den 23 januari berättade Anna Centerman, vår regionordförande i SWEA Asien, om SWEA på olika plan (internationellt, regionalt och lokalt).

Skidåkning i Nanshan Ski Village i strålande sol, den 6 februari

SWEA Beijing Årsmöte den 7 februari 2018, på Piazza Café i Shunyi.

 

Den 1 mars var några av oss, på ett mycket fint och inspirerande besök hos New Hope Foster Home. Stort tack till donationsansvarig i SWEA Beijing, Cecilia Hofflander som arrangerade det hela! Vi rullade chokladbollar, skruvade ihop små IKEA-kök och läste med barnen.