Network Menu

Smycken

SWEA Beijing har vackra smycken till försäljning. Om du har frågor eller vill köpa smyckena, kan du skicka en e-post till beijing(Replace this parenthesis with the @ sign)swea.org

 

Klassiskt pärlhalsband “Min Pärla”

”Min Pärla” är ett 45 cm långt klassiskt collier av sötvattenpärlor. Halsbandet håller en medelklassig kvalité, så kallad flatround. Lås liksom Swea-berlock är av S925 Sterlingsilver. Swea-berlocken har dessutom vitguldrodierats.”Min Pärla” levereras i ett vackert mörkblått sammetsetui.

Pris 700 RMB
Vid köp av 5-9: 650 RMB/st
Vid köp av 10 och fler: 600 RMB/st

Klassiskt armband “Min Pärla”

”Min Pärla” är ett 18 cm långt armband av sötvattenpärlor. Armbandet håller en medelklassig kvalité, så kallad flatround. Lås liksom SWEA-berlock är av S925 Sterlingsilver. Berlocken har dessutom vitguldrodierats.
Pris 250 RMB
Vid köp av 5-9: 230 RMB/st
Vid köp av 10 och fler: 210 RMB/st

Halsband “Snäckskal”

Vårt specialdesignade ”Snäckskal” är en 90 cm lång vitguldrodierad silverkedja där det i ändarna sitter två vackra ”sea shell pearls” och en
Swea-berlock i silver som även den är vitguldrodierad.”Snäckskal” finns i tre färguppfattningar: vit/rosa, vit/grå och aprikos/grå.”Snäckskal” levereras i en mörkblå sammetspåse.

Pris 180 RMB
Vid köp av 5-9: 160 RMB/st
Vid köp av 10 och fler: 140 RMB/st

Armband “Snäckskal”

Vårt populära ”Snäckskal” är ett justerbart armband av vitguldrodierad silverkedja med en större och två mindre ”sea shell pearls”. Swea-berlock av vitguldrodierat silver är fäst i armbandet.”Snäckskal” finns i tre färguppfattningar: rosa/vit, vit/grå och aprikos/grå.”Snäckskal” levereras i en mörkblå sammetspåse.
Pris 120 RMB
Vid köp av 5-9: 110 RMB/st
Vid köp av 10 och fler: 100 RMB/st

Klicka på bilderna för förstoring