Network Menu

SWEA Beijing Julknytis!

Loading Map....

Datum/Tid
Datum: 2016-12-11
12:00 – 16:00

Plats
Pinotage


Välkomna till Sweas julknytis och stärk julkänslan här i Beijing. Vi börjar med att glöggmingla och barnen får pyssla med smällkarameller. Vi äter en gemensam jullunch (knytis) och därefter kommer tomten. Barnen får möjlighet att lämna sin önskelista och ta ett foto med tomten, som kanske har något spännande i sin säck…hohoho.

Senast 31/10 vill vi veta hur många som kommer då vi behöver planera anpassad lokal, mat, julklappar och julgran, eftersom vi vill att julkänslan ska infinna sig för hela familjen då vi alla är långt borta från Sverige.

Anmälan görs till: beijing@swea.org eller i kommentarsfältet för eventet i FB-gruppen “SWEA – Den förbjudna staden”. Skriv antal vuxna och barn

Medtag: De barn som vill vara med på ett julklappsspel tar med en julklapp värde ca 20 RMB.
Fördelningslista för maten kommer senare

Klädsel: Juligt

Läs mer nedan!

Så roligt att så många av er vill vara med och fira jul med Swea! Just nu är vi ca 60 personer föranmälda och vi har bokat restaurangen Pinotage i Shunyi. Kostnaden för lokalen delar vi oss emellan, totalt 150 RMB per familj. Listan på matfördelningen kommer senast den 1 dec. (första tjing kommer att gälla).

Vänligen betala 150 RMB till någon ur styrelsen (Susanne, Aleks, Maria, Carin, Cecilia, Ewa, Britt eller Åsa) så fort som möjligt men senast den 3 december.

Ni som ännu inte anmält er kan göra detta till: beijing@swea.org eller i kommentarsfältet för eventet på FB-gruppen “SWEA – Den förbjudna staden”. Skriv antal vuxna och barn!